Pattaya

Mainettaan parempi Pattaya

Pattaya sijaitsee vajaan parin tunnin automatkan päässä Bangkokin lentoasemalta. Se on yksi Thaimaan vanhimmista ja vilkkaimmista lomakohteista.

Pattayan turistielämää on pitkään leimannut maine ”punaisten lyhtyjen alueena”, mutta nykyisin paikka tunnetaan myös yhtenä kaikkein monipuolisimmista ja viihtyisimmistä lomakohteista. Vilkas kansainvälinen kaupunkielämä, modernit kauppakeskukset, mahtavat harrastusmahdollisuudet, lämmin sää, pitkät hiekkarannat, hyvä ruoka sekä hymyilevät ja ystävälliset ihmiset houkuttelevat useita kymmeniä tuhansia suomalaisturisteja vuosittain lomanviettoon Pattayalle.

Joukko suomalaisia yrittäjiä ja eläkeläisiä on muuttanut paikkakunnalle myös pysyvämmin. Paikallinen Suomi-Seura kokoaa suomalaiset arkipäivisin yhteen ruokailemaan, vaihtamaan kuulumisia, retkeilemään ja osallistumaan monipuoliseen harrastustoimintaan. Pattayalta löytyy lisäksi suomenkielinen peruskoulu, joka mahdollistaa myös perheellisille pidemmän oleskelun Thaimaassa.

Pattayan kotikirkko järjestää suomenkielisiä tilaisuuksia keskustan tuntumassa hotelli Avanin kabinetissa, Royal Garden -ostoskeskuksen yhteydessä. Osoite on 218/2-4 M.10 Beach Road, Pattaya City. Kotikirkossa kokoonnutaan sunnuntaisin klo 18. Pattayalla toimii myös suomalainen evankelisluterilainen kirkko.

Osoite:
Pattayan Kotikirkko
(Pattaya Suomi-Seura)
Siam Oriental Plaza
Phratamnak road soi 3

Puhelin +358 4 5358511
pattayankotikirkko@gmail.com

Facebook: pattayankotikirkko

Pastori/yhteyshenkilö:
Tarvo Vallineva